Mijn favorieten

Gratis waardebepalingUw woning in de verkoop?
 
Overweegt u uw woning te verkopen? Uiteraard wilt u weten hoeveel uw woning daadwerkelijk waard is. Een reële waardebepaling biedt niet alleen inzicht in uw toekomstige financiële situatie maar is ook van groot belang voor de verkoopbaarheid en verkoopsnelheid van uw woning.
 
Wij van Bakens Makelaardij willen u hier graag bij helpen! Wij komen gratis, voor een geheel vrijblijvend gesprek, bij u langs! Tijdens dit gesprek zullen wij ons voorstellen en uitleg geven over hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn tijdens het verkoopproces.
 
Om tot een goede waardebepaling te komen van uw woning, zullen wij op kantoor alvast wat voorwerk verrichten. Zo gaan wij o.a. bekijken wat uw concurrentie doet op de markt. Daarnaast zullen wij uw woning aan een kleine inspectie onderwerpen. Tevens willen wij u vragen om ons de volgende informatie van de woning ter inzage aan te bieden:
 

  • Bouwtekeningen
  • Akte van Levering (eigendomsbewijs)
  • Oude brochure
  • Oud taxatierapport
 
Aan het einde van het gesprek geven wij u een globale indruk van de huidige verkoopwaarde en de gemiddelde verkooptijd van soortgelijke objecten. Tevens geven wij u, indien gewenst, enkele handige verkooptips om uw woning nog beter “verkoopklaar” te maken.
 
Wilt u gebruik maken van deze gratis waardebepaling, vul dan ons contactformulier in. Of neem telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren via telefoonnummer 0493-354478!

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring