Mijn favorieten

Gratis waardebepalingU wilt uw woning verkopen.. Wat nu?

Overweegt u uw woning te verkopen? Dan is het uiteraard van belang om te weten wat uw eigen woning in de huidige markt waard is. Een reële waardebepaling biedt niet alleen inzicht in uw toekomstige financiële situatie, maar is ook van groot belang voor de verkoopbaarheid en de verkoopsnelheid van uw woning. 

Graag helpen wij u daarbij! Wij komen gratis bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij ons aan u voorstellen, en zullen wij uitleggen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn tijdens het gehele verkoopproces. 

Om tot een gedegen waardebepaling te komen van uw woning, zullen wij op kantoor het nodige voorwerk verrichten. Zo zullen wij o.a. een kadastrale recherche uitvoeren, en zullen wij een scan maken van uw concurrenten die zich op de huidige markt bevinden. 

Tijdens de afspraak zullen wij uw woning gaan inspecteren, daarnaast willen wij u vragen om de volgende documentatie ter inzage aan te bieden (mits deze nog in uw bezit zijn):

-    Bouwtekeningen;
-    Akte van levering (eigendomsakte);
-    Oude brochure(s);
-    Oud taxatierapport.
 
Aan het einde va het gesprek geven wij u een globale indruk van de huidige verkoopwaarde en de gemiddelde verkooptijd van soortgelijke objecten. Tevens bieden wij u, indien gewenst, enkele handige verkooptips om uw woning ‘verkoopklaar’ te maken. 

Bent geïnteresseerd in deze gratis waardebepaling? Vul dan onderstaand contactformulier in, en wij nemen telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Of neem zelf telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren via telefoonnummer: 0493-354478.
 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring