Mijn favorieten

AankoopbegeleidingZekerheid? Koop je droomhuis met een aankoopmakelaar!

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en u kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op Funda kunt u zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is.

Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om een adviseur in de arm te nemen die u voor vervelende scenario’s kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar luistert naar uw wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan u wijzen op alternatieven waar u zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen.
 
Eén van de grootste financiële beslissingen die u maakt in uw leven, is het kopen van een woning. Aangezien de woningmarkt de laatste jaren aanzienlijk transparanter is geworden, denken mensen eenvoudig geld te besparen door dit zelf te doen zonder externe expertise.

Omdat de gevolgen, juridisch en financieel nauwelijks te overzien zijn, is het van groot belang om gebruik te maken van een aankopend makelaar. Bakens Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), waardoor u verzekerd bent van een makelaar die gedurende zijn gehele loopbaan getoetst wordt op zijn kennis en continu wordt bijgeschoold.

Wij kunnen voor u op zoek gaan naar de woning die aan uw woonwensen voldoet!
Wat is de rol van Bakens Makelaardij tijdens het aankoopproces:
 
  • behartigen van belangen;
  • analyseren van woonwensen;
  • zoeken en aanbieden passende woningen;
  • begeleiden bij het bezichtigen van passende woningen;
  • taxeren op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren;
  • professioneel onderhandelen met verkopende partij;
  • regelen van alle juridische zaken;
  • begeleiding bij de notaris;
  • is ook na de oplevering beschikbaar voor vragen (‘after sales service’).

Wij zorgen ervoor dat we onszelf terug verdienen en voor u zelfs geld besparen!!!

We nemen graag de tijd voor u om uw woonwensen door te nemen, zodat we de zoektocht naar een passende woning kunnen optimaliseren. Voor het maken van een afspraak kunt u hier klikken of bellen met ons kantoor, 0493-354478.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring