Mijn favorieten

VerkoopWij nemen uw woning graag in de verkoop..

Er komt veel bij kijken wanneer u uw woning gaat verkopen. Zowel op financieel als op juridisch vlak is het ontzettend belangrijk om een goed en gedegen advies te krijgen. Wij van Bakens Makelaardij willen u daar graag bij helpen!

Tegenwoordig zijn er veel makelaars die hun diensten aanbieden via goedkope pakketten, waarbij u als klant veel te veel zelf dient te doen. Daar geloven wij niet in! Wij staan met ons kantoor voor kwaliteit, en willen graag het allerbeste verkoopresultaat voor onze opdrachtgevers behalen. Daarom leveren wij onze diensten graag compleet aan zodat wij u als klant volledig kunnen ontzorgen en begeleiden!  

Maar hoe gaat dit spannende proces nu precies in zijn werk? Wij als makelaar zijn uw persoonlijke adviseur en zullen u tijdens het gehele verkoopproces begeleiden. Vanaf het opmaken van de verkoopbrochure tot aan de eindinspectie van de woning en de eigendomsoverdracht bij de notaris! Maar wanneer start dit proces nu eigenlijk? Deze start op het moment dat u ervoor heeft gekozen dat wij uw woning mogen gaan verkopen. Wij maken vervolgens met u een afspraak om bij u thuis een opname te verzorgen, zodat we een aantrekkelijke verkoopbrochure kunnen gaan opstellen. Wij zullen tijdens deze opname foto’s maken en alle gegevens van de woning inventariseren welke nodig zijn om potentiële kopers zo volledig mogelijk te kunnen informeren. 

Op ons kantoor gaan wij alle vergaarde informatie verwerken tot een brochure, welke wij vervolgens in concept ter controle naar u toesturen. Pas als u 100% tevreden bent met de presentatie van uw woning, zullen wij deze op internet gaan publiceren. Deze presentatie zullen wij publiceren op:

-    www.bakensmakelaardij.nl
-    www.funda.nl

Op het moment dat wij een potentiële koper in beeld hebben, wordt deze benaderd voor het maken van een bezichtigingsafspraak van uw woning. Wij zullen de bezichtiging voor u verzorgen en de potentiële koper rondleiden door uw woning. U hoeft hiervoor dus niet aanwezig te zijn in uw woning. 

Wordt de interesse van de koper concreet via een bieding op uw woning, dan zullen wij namens u de onderhandelingen voeren met de potentiële koper. Uiteraard gebeurd dit in goed overleg met u! Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om een zo goed mogelijk verkoopresultaat voor u te behalen met de beste voorwaarden.  Wanneer u met de kopende partij een mondelinge overeenstemming heeft bereikt, leggen wij alle gemaakte afspraken vast in een juridisch sluitend contract: de NVM-koopovereenkomst. Tot slot begeleiden wij u tot en met de officiële overdracht bij de notaris. 

Wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in, of bel met ons kantoor via telefoonnummer: 0493-354478.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring