Mijn favorieten

Bedrijvenaanbod

Derpsestraat 78 te Deurne
Ons oude kantoor... Hier hebben wij altijd heerlijk kunnen werken. Het kantoor heeft een goede bereikbaarheid en is op loopafstand van het NS-station gesitueerd. Zoals u op de foto's kunt zien hadden wij een open kantoorruimte met aparte spreekkamer. Daarnaast is er de beschikking over een keukenblok met (kleine) vaatwasser, RVS spoelunit en veel opbergruimte. Ook zijn er 2 toiletruimtes en een airco aanwezig. Aan parkeergelegenheid is zeker geen gebrek! Achter het complex bevindt zich een separate berging welke gedeeld dient te worden met het bedrijf dat gehuisvest is op Derpsestraat 60. Totale oppervlakte: ca. 110 m². 

'Wij weten zeker dat u hier met heel veel plezier zult gaan werken!'

Huurprijs: op aanvraag.

Bestemming: 
'Gemengd', meer informatie kunt u vinden op de website van de Gemeente Deurne. 

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. Tramstraat 35 te Deurne

Deze royale ruimte bevindt zich op een perfecte zichtlocatie aan de Tramstraat in Deurne. Op ca. 1 minuut lopen is het NS-station bereikbaar. Het pand geniet een goede bereikbaarheid en biedt meer dan voldoende openbare parkeergelegenheid direct voor, naast en achter het pand. De oppervlakte van deze ruimte bedraagt ca. 200 m² en is nog naar eigen wens in te delen! Momenteel bestaat deze ruimte uit een grote open ruimte en een kantoor welke in half open verbinding staat met de pantry. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de toegangsdeur welke in de praktijk zal worden gebruikt door de werknemers. Aan de voorzijde bevindt zich de royale entree voor de bezoekers, deze bestaat uit dubbel openslaande deuren. De meterkast is voorzien van krachtstroom. 

Huurprijs: € 24.000,- per jaar

Bestemming:
'Gemengd', meer informatie kunt u vinden op de website van de Gemeente Deurne. 

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. Kerkstraat 30 te Deurne

­­
­­

Deze royale ruimte is gelegen op een prachtige zichtlocatie in het centrum van Deurne. Het pand beschikt over winkelruimte en opslagruimte (cq kantoorruimtes), royale keuken met keukenblok welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en een separate toiletruimte. De oppervlakte van deze ruimte is ca. 110 m². 

De ruimte is eventueel uit te breiden in overleg.

Huurprijs (staffel in 3 jaren): ­Jaar 1 € ­ ­950,- per maand
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ Jaar 2 € 1.100,- per maand
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ Jaar 3 € 1.250,- per maand


Bestemming: Detailhandel/dienstverlening, voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Gemeente Deurne. 

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.St. Jozefstraat 26 te Deurne

­­­


Deze prachtige ruimte, welke op de begane grond is gelegen, kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Het pand is gelegen op een mooie zicht locatie in het ­centrum van de Sint-Jozefparochie. Naast het pand is een grote openbare parkeerplaats gelegen.

Bestemming: Horeca en gemengde doeleinden, voor meer informatie kunt u de website van de Gemeente Deurne raadplegen.

Vraagprijs: € 249.000,- k.k.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.Molenlaan 1b te DeurneWinkelruimte

Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 100 m2! Prachtig ­gelegen aan ­de toegangsweg van het centrum!­ Naast het­ grote winkeloppervlak biedt dit­ pand tevens een­ eigen toiletruimte en een ­klein keukentje. In de directe nabijheid zijn diverse trekpleisters gesitueerd die veel winkelend publiek trekken. Is eventueel uit te breiden tot ca. 150 m².

Bestemming: detailhandel, met een omgevingsvergunning is eventueel avond- en/of verblijfshoreca mogelijk, voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Deurne.

Huurprijs (staffel in 3 jaren): ­Jaar 1 € ­ ­850,- per maand
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ Jaar 2 € 1.000,- per maand
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ Jaar 3 € 1.100,- per maand


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.Leembaan 56 te Deurne

­

Woning en bedrijfsruimte

De vrijstaande bedrijfsruimte (15 x 24) bestaat uit een showroom, magazijn/opslag, kantoor en achtergelegen garage met dubbele carport. De bedrijfsruimte is gebouwd in 1990, is geheel geïsoleerd en is voorzien van dubbele beglazing in aluminium kozijnen. Vrijwel het gehele pand is voorzien van vloerverwarming. De woning en de bedrijfsruimte zijn gesitueerd op een perceel van 1.199 m².

Bestemming: bedrijf, voor meer informatie kunt u de website van de gemeente Deurne raadplegen.

Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

Voor meer informatie of de verkoopbrochure kunt u contact opnemen met ons kantoor.