Mijn favorieten

Nieuws

Cv-ketel in de ban vanaf 2021
Geplaatst op: 5 april 2018
Een overzicht van de financiële veranderingen waar de (aspirant) woningeigenaar mee te maken kan krijgen in 2017, inzake onder meer schenkingsvrijstelling, hypotheekrentaftrek, NHG-grens, maximale hypotheek, starterslening en vermogensrendementsheffing.
Wat is de NHG kostengrens in 2018
Geplaatst op: 5 april 2018
De kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is voor 2018 vastgesteld op € 265.000,- of wanneer u uw woning wilt verduurzamen op € 280.900,-.
Bakens Makelaardij in Eindhovens Dagblad
Geplaatst op: 4 oktober 2017
Ons nieuwe kantoor is niet onopgemerkt gebleven. Het Eindhovens Dagblad wilde graag meer weten over de herbestemming van de Gerarduskerk! Lees hier het artikel.
Miljoenennota 2016: wat betekent dat voor de woningmarkt?
Geplaatst op: 27 november 2015
Op dinsdag 15 september 2015 zijn de plannen van het kabinet voor het nieuwe jaar gepresenteerd. Maar wat betekent dat als je volgend jaar een huis wilt kopen?
Consument weet niet dat hypotheek tussentijds omlaag kan
Geplaatst op: 26 november 2015
Een groot deel van de Nederlanders weet niet dat hypotheeklasten tussentijds mogelijk omlaag kunnen. Uit onderzoek onder ruim duizend mensen met een hypotheek blijkt onder meer dat ruim de helft van hen niet weet of zij al dan niet kunnen profiteren van de huidige lage rentestand.

Zo is de meerderheid onbekend met de kortingen die banken aanbieden op de rente als bij die bank ook een betaalrekening wordt geopend. Het merendeel van de ondervraagden weet evenmin dat de rente eventueel omlaag kan, als tussentijds gebruik wordt gemaakt van De Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Lees meer...