Mijn favorieten

Verkoop en verhuurUw woning in de verkoop zetten?

Na de crisis is de woningmarkt haar rug op dit moment weer aan het rechten. Dit resulteert in een flinke afname van het woningaanbod in Deurne en omgeving. Hierdoor is de kopersmarkt inmiddels weer gewijzigd naar een verkopersmarkt. Dit biedt voor u als verkoper kansen! De hoge restschulden verdwijnen op dit moment als sneeuw voor de zon. En de huidige rentestanden maken het ook erg interessant om een nieuwe stap te zetten. Een goed en gedegen advies is daarom ontzettend belangrijk in deze tijd. Bakens Makelaardij wil u daar graag bij helpen!

Hoe gaat dit spannende proces nu precies in zijn werk? Wij als makelaar en uw persoonlijke adviseur zullen u tijdens het hele verkoopproces begeleiden. Vanaf het opmaken van de verkoopbrochure tot aan de eindinspectie van de woningen en de eigendomsoverdracht bij de notaris! Maar wanneer start dit proces nu eigenlijk? Dit proces start op het moment dat u ervoor heeft gekozen dat wij uw woning mogen gaan verkopen. Wij maken vervolgens met u een afspraak om bij u thuis een opname te komen doen, zodat we een aantrekkelijke verkoopbrochure kunnen gaan maken. Wij zullen tijdens deze opnamen foto’s maken, en alle gegevens van de woning inventariseren welke nodig zijn om potentiële kopers zo volledig mogelijk te kunnen informeren.

Op ons kantoor gaan wij alle vergaarde informatie verwerken tot een brochure, welke wij vervolgens in concept ter controle naar u toesturen. Pas als u 100% akkoord bent met de presentatie van uw woning, zullen wij deze op internet gaan publiceren.
De presentatie zullen wij publiceren op de volgende twee websites: Op het moment dat wij een potentiële koper(s) in beeld hebben, wordt deze benaderd voor het maken van een bezichtigingsafspraak van uw woning. Wij zullen de bezichtiging voor u verzorgen en de potentiële koper(s) rondleiden. U hoeft hiervoor dus niet aanwezig te zijn.

Bij interese in uw woning zullen wij namens u de onderhandelingen voeren met de potentiële koper(s). Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om een zo goed mogelijke prijs voor u te bedingen met de beste voorwaarden. Als alle partijen akkoord gaan en tot een overeenkomst komen, leggen wij de gemaakte afspraken vast in een juridisch sluitend contract, een NVM-koopovereenkomst. Tot slot begeleiden wij u nog tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak! Of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 0493-354478.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring